tiistai 19. marraskuuta 2013

L'Oreal EverPure ja Maybelline Express Remover

No niin. Eilinen meni sitten hieman eri tavalla, kuin mitä olin suunnitellut. Iltapäivällä alkanut voimakas vatsakipu vain paheni päivän ja illan myötä, kunnes lopulta en meinannut enää päästä kävelemään, vatsaan sattuessa niin pahasti. Lähdimme lopulta yhdeksän kieppeillä TAYSiin päivystykseen, jossa sitten vierähtikin seuraavat 3,5 tuntia. Erilaisten kokeiden jälkeen sain pari reseptiä ja pääsin viimein lähtemään kotiin nukkumaan. Sainpa jopa syötyäkin, kiitos kipulääkkeiden. Tarkemmin ei selvinnyt, mistä vatsavaivani johtuivat, koska minulla ei ollut edes mitään muita oireita kuin jäätävä ylävatsakipu, joka säteili myös selkään. Katsotaan nyt, josko lääkkeistä olisi apua. Vieläkin kivistää, mutta ei niin pahasti, kuin eilen... ei läheskään.

Pääsin lopulta hieman ennen puolta päivää sängystä ylös aikamoisella vauhdilla, kun ovikello soi. Sieltä saapui FeelUniquen paketti, joka oli lähtenyt Iso-Britanniasta kohti Suomea sunnuntaina - eli saapui melko ripeästi. Käsittelyssä muuten oli kulunut tällä kertaa melko pitkään, mutta onneksi ei kiire ollutkaan. Tilasin uuden paketin Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa jo valmiiksi, ettei se vaan pääse loppumaan kesken joulun pyhien. Lisäksi tilasin L'Orealin EverPure-sarjan shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion.

L'Oreal EverPureen ihastuin aikoinaan Usassa vuosia sitten ihan vaan tuoksua marketissa nuuhkien. Nappasin tuolloin hiuksia kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen mukaani ja rakastuin sarjaan ensimmäisen hiustenpesun yhteydessä. Sanomattakin selvää, että eilisen sairaalareissun uuvuttamana en jaksanut eilen yöllä enää suihkuun rehautua, joten riensin pesulle lähes saman tien, kun uutukaiseni olivat kotiutuneet.

Rosmariinin- ja katajantuoksuinen shampoo viilensi ihanasti päänahkaa, vaahtosi taivaallisesti eikä tuntunut takkuunnuttavan hiuksiani. Unohdin, että tätä tarvitaan kerralla vähemmän kuin muita shampoita, juuri rikkaan vaahdon ansiosta. Hoitoaine jatkoi samaa viilentävää linjaa tehden hiuksista pehmeämmät. Lopputuloksena olikin taas ihanan pehmeät, todella hyväntuoksuiset ja takkuvapaat kutrit, joiden kanssa kelpaa olla. Mielenkiintoista muuten, että purkeissa oli pikkutekstit myös suomeksi, norjaksi, ruotsiksi ja tanskaksi. En tiedä saako sarjaa pohjoismaista, tai jopa Suomesta jostain, mutta koskaan en ole tätä Suomessa missään nähnyt, enkä verkkokaupoista bongannut. Briteistä tilattuna näillä oli hintaa hieman alle 8€ kappale, eli enemmän kuin keskivertomarkettishamppoilla, mutta pah, sen arvoista! 

Kävin lauantaina sen verran kaupungilla, että kävin tuhlaamassa yhden 40 € Stockmannin lahjakortin (sain sen kiitoksena erääseen ruokaan liittyvään tutkimukseen osallistumisesta) Marc Jacobsin Honey-parfyymiin (joka vilahti tuolla instagramissa), sekä sattumalta mukaani nappaamaan Maybelline Express Remover -kynsilakanpoistoaineeseen. Hieman kauhunsekaisin tuntein upotin aamulla glitterlakatut sormenkynteni purkkiin... mutta kas, koskaan ei ole glitterit kynsistä noin helposti lähteneet! Tämä olikin siis rakkautta ensipyöräytyksellä, jos noin voi sanoa. Hintaa tällä taisi olla kympin kieppeillä, en ikävä kyllä enää muista. Plussaa siitä, että kuivahdettuaan tästä jää kynsille aika kiva tuoksu, tosin kyllähän tämäkin jättää sormenpäät ja kynsinauhat kuivalta tuntuviksi. Huippukamaa kuitenkin, tykkään!

Käyttö on todella helppoa - avaat korkin, työnnät sormesi purkkiin sisälle, pyörittelet hieman, ja kas vaan, lakat ovat poissa. Et myöskään joudu jälkikäteen miettimään minne tunkisit ne järkyttävänhajuiset pumpulitollot siksi aikaa, kunnes ennätät viemään roskia ulos, koska niitähän ei vessasta saisi alaskaan vetää...

On aina mukavaa löytää joitain elämää ja arkea helpottavia tuotteita ja tämä Maybellinen kynsilakanpoistaja on kyllä ehdottomasti yksi niistä parhaista löydöistä - etenkin tällaiselle glitterlakkojen suurkuluttajalle! Jännityksellä odotan, miten tällä lähtee kynsistä vaikea, isohileinen glitteri, jonka kanssa on vedetty muutamat itkupotkuraivarit tänäkin vuonna...

Nyt aion vetäytyä hetkeksi lepäämään, ennen kuin lähden ostamaan lääkkeitä ja jotain helposti sulavaa ruokaa illaksi... sairaslomapäivä, nimittäin.

2 kommenttia:

  1. Kiitti bloglovin-linkistä! :) Mä sain muuten tommosen samanlaisen kynsilakanpoistoaineen synttärilahjaks viime lauantaina (siis mun synttärit on maaliskuussa). Lahja vain oli hieman myöhässä. En ole vielä ehtinyt siis testaamaan, mutta sun kehujen perusteella odotan nyt innolla viikonloppua ja uutta kynsilakkaussessiota. Niin ja ihan parasta, jos glitteritkin lähtee hyvin irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ainakin tuo Mavala irtosi tosi kivuttomasti, olen positiivisesti yllättynyt! :)

      Poista