lauantai 23. marraskuuta 2013

Pikkujoulukynnet

Ensi perjantaina olisi sitten ihan oikeat pikkujoulut. Olen joskus lapsena ollut joissain pikkujouluissa, mutta voin siis periaatteessa sanoa, että minulla ei oikein ole pikkujoulukokemusta. Meillä on ohjelmassa kolmen ruokalajin illallinen ravintolassa ja sen jälkeen stand-up komiikkaa, joten haluaisin pukeutua siististi, mutta silti sen verran mukavasti, että jaksan tuon n. kuuden tunnin rupeaman vielä työpäivän päätteeksi... Tarkoituksena olisikin laittaa päälle se hiljattain Ellokselta hankkimani musta mekko, sekä jotain sen kanssa. Tuo "jotain" onkin tässä vaiheessa vielä melkoinen kysymysmerkki... En haluaisi olla aivan kokomustassa asussa, mutta minulla ei oikein ole mitään kivaa, mutta silti hieman arkista kivempaa juttua mitä yhdistää siihen mekkoon. Kyseessähän on hihaton mekko, joten se vaatii jotain päälleen. Todennäköiseksi se "jotain" tulee olemaan musta lyhyt neuletakkini. Niinpä, mustaa mustalla.

Kengät ne vasta ongelmana ovatkin. Nythän on talvi. Omistan yhdet suhteellisen juhlavat kengät, jotka eivät todellakaan sovi loskaiseen marraskuuhun. Omistan kahdet mustat saappaat, joista vain toisilla haluaisin kävellä esim. mukulakivikadulla. Ja ne saappaat ovat biker-henkiset Vagabondit muutaman vuoden takaa. Puuh.

Yksi asia ainakin on varma. Voin sentään värkätä tilaisuuteen sopivat kynnet! Omat suosikkini ovat tässä:

 Tämänhetkinen suosikkivaihtoehtoni - kiiltävä musta lakka hopeaglitterillä.

 Dramaattiset syvänpunaiset kynnet ovat yksi talvisista suosikeistani.

 Nude-kynnet kultaglitterillä olisi helposti toteutettavissa...

 Kuin herkulliset joulukarkit!

 Säihkyen kilpaa kuusen kanssa...

Joulun tunnelmaa kerrakseen!
 Neutraalit, mutta näyttävät.

Hyvin lähellä omistamaani Mavalan Moonstone-lakkaa...

Mikä on sinun suosikkisi?

(Kaikki kuvat ovat Pinterestistäni, sieltä klikkaamalla tarkemmat lähteet)

4 kommenttia:

 1. Voisitko mahdollisesti ajatella juhlakenkiä laukkuun ja vaihtaa ne sitten jalkaan juhlapaikalla? Onhan se mälsää kanniskella vaihtokenkiä, mutta joskus on pakko tehä niin. Mulla olis varmaan ihan sama ongelma tällä hetkellä, eipä vaan satu olemaan kotipippaloita kummempia pikkujouluja tiedossa, niin ei tarvii pohdiskella. :D

  Kynsistä ensimmäiset on kivoimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tosiaan tuota vaihtokenkien mukaan ottamista, mutta toisaalta tosiaan talvisaappaiden kanniskelu sitten taas puolestaan ei hirveästi houkuttele, kun ainakaan ensimmäisessä paikassa ei ymmärtämykseni mukaan ole edes narikkaa... Ärh. Olen myös luonnollisestikin jättänyt kaiken varsinaisen toiminnan viime tippaan, eli tänään aikaa on n. 2,5 h mahdollisesti lakata kynnet, pukeutua, meikata ja koittaa saada hiukset näyttämään hiuksilta... ...ja se mekkokin on silittämättä! :D

   Poista
 2. Tulipas hinku lakata kynnet! Vähänkö kivat noi viimeiset erityisesti :) Kivoja pikkujouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo mattaiset kimallekynnet on kyllä ihanat... mutta ainakaan tuo Mavalan lakka, mitä omista valikoimistani löytyy, ei pysy kynsissä juuri yhtään... Onneksi se kuitenkin kuivuu nopeasti ja sitä voi korjaillakin sitten.

   Poista