keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Marraskuun meikkisuosikit

November 2013 Makeup Favorites

Jotkut asiat eivät vaan millään ota muuttuakseen. Kuten se, että L'Orealin Telescopic mascara kullanhohtoisessa (vai shampanjan?) pakkauksessaan on minulle parhaiten sopiva ripsiväri, vaikka kokeilisin mitä muuta ripsiväriä tahansa. Haluan, että ripseni ovat korostetut, siistit ja tummat, mutta eivät keinotekoiselta näyttävät megaräpsyttimet, joten tähän tarkoitukseen tuo Telescopic onkin omiaan.



Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa olen käyttänyt jo reilut kaksi kuukautta, enkä näillä näkymin ole siitäkään helposti pois vaihtamassa. Pidän tuotteista, niiden pakkauksista ja laadukkuudesta - sekä siitä, että sarjan vaalein meikkipohja (Porcelain) on oikeasti tarpeeksi vaalea haamunvalkealle iholleni.

Uutena tuttavuutena meikkipussissani on MUA Makeup Academyn tuotteet, joihin rakastuin heti ensimmäisenä päivänä. Runsaspigmenttiset ja erinomaisesti pysyvät luomivärit, herkullisen piparmintun tuoksuinen huulimeikkikynä ja herkän pinkin häivähdyksen poskille antava mosaiikkiposkipuna ovat ehdottomasti tämän hetken suosikkituotteitani. Etenkin kun yksikään noista tuotteista ei maksa viittä euroa enempää! Linkki MUAn verkkokauppaan löytyykin tuosta linkkivalikosta ja jos etsit edullista, mutta laadukasta kosmetiikkaa, suosittelen kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti