keskiviikko 27. marraskuuta 2013

MUA Makeup Academy -arvonta!


Arvonnan aika on koittanut! Posti lakkoilee ja lakkoilee ehkä taas viikon 50, mutta toivottavasti saadaan arvonta suoritettua ja arvottavat tavarat myös perille voittajalle. Osallistumaan pääset kommentoimalla tähän postaukseen ihan mitä tahansa mieleesi juolahtaa. 

Arvottavana on siis MUA Makeup Academyn 12 sävyn From Dusk Til Dawn -luomiväripaletti, jonka pigmenttisillä sävyillä saat helposti luotua meikin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kaveriksi paletille lähtee Supermodel Lenghtening -ripsiväri sävyssä Ultra Black. Kumimaisella harjalla saa helposti erotellut ripset ja väri tuntuu pysyvän ripsissä hyvin - eikä varise.

AIKAA OSALLISTUA ON 8.12., klo 23:59 SAAKKA. Arvon voittajan Random.org:n numerogeneraattorin avulla, kuten yleensäkin on tapana. 

HUOM. Mikäli viikolle 50 suunniteltu postilakko toteutuu, voin lähettää tavarat pehmokuoressa (ja lisäpehmusteilla) pakettiautomaatista pakettiautomaattiin, joiden on kerrottu toimivan normaalisti myös lakon aikana.

Keksithän itsellesi nimimerkin, jos sinulla ei sellaista ole!


8 kommenttia:

 1. No minäpäs osallistun :) Itselle ei ole tarvetta uusille meikeille (sain juuri kaverilta luomiväripaletin), mutta 14-vuotiaan pikkusiskon joulupakettiin voisin tuon setin mielelläni mahduttaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi että, onpa ihania värejä :)

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen glitter-harakka hei! :D Osallistun arvontaan mielelläni.

  VastaaPoista
 4. Pitkäaikainen mutta vähäsanainen lukija osallistuu myös. :)

  VastaaPoista
 5. Tätä palettia ihastelin täällä sun blogissa jo aiemminkin - osallistun siis toki arvontaan! :)

  VastaaPoista
 6. Meikkivajaus on suuri tällä akalla :D Blogiasi/blogejasi seurannut pitkään <3

  VastaaPoista