tiistai 26. marraskuuta 2013

Toinen MUA Makeup Academy -tilaus

Blusher - sävy 6 (poskipuna) 1,19 €
Pro-Base Prime & Conceal (peiteaine) 1,79 € (ALE)

Sen verran ennätin jo hipelöidä näitä molempia, että poskipunasta voin sanoa sen olevan vaaleampi, kuin mitä odotin, mutta luonnollista hehkua tarjoava, vähän kuin täydellinen aurinkopuuteri. Kooltaan pieni, mutta ottaen huomioon, että tuotteella oli hintaa reipas euro... ei pieni koko paljon haittaa! Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tätä huomenna kasvoilleni. Todella pigmenttinen, kuten muutkin MUAn tuotteet, sekä laadukkaan oloinen. Ihana hehku!

Pohjustusaineen/peitevoiteen yhdistelmän tilasin varovaisesti, lähinnä edullisen hinnan houkuttamana. Arvelin, että siitä voisi punaisuuden peittäjänä olla lähinnä apua punoittaviin nenänpieliin ja ehkä näppyjen peittoon. Kovin keltainenhan se on, mutta uskon sen häipyvän ihoon, kun sitä käytetään kohtuudella. Mukavan pehmeä koostumus.

Supermodel Lenghtening Mascara Ultra Black (ripsiväri) 1,79 € (ALE)
Intense Colour Eyeliner Pencil Forest Green & Snow White (silmänrajauskynät) 1,19 € kpl

Ripsiväristä olen arvosteluiden perusteella kuullut, että se toimii lähinnä laadukkaana arkiripsarina yhdellä tai kahdella kerroksella - mutta mitään huippupituuksia sillä ei saavuteta. Huomennahan tämä selviää, kun pääsen kokeilemaan sitä itse. Hain kuitenkin nimenomaan hyvää, ripsiä erottelevaa arkiripsaria, joten toivottavasti tämä toimii siihen tarkoitukseen hyvin! Ripsivärissä on muovinen harjasosa, joka on toiminut minulla ainakin paljon käyttämäni L'Orealin Telescopic -ripsivärin osalta. Toivonkin tästä sille seuraajaa - edullisempi kun on.

MUAn silmänrajauskyniin ihastuin heti ensi kokeilemalla, joten tilasin nyt syvän metsänvihreän, sekä klassisen valkoisen sävyn. Jälleen, ihanan pigmenttistä!

Power Brow Shape + Highlight Mid Brown (kulmakarvakynä + korostusväri) 3,58 €

En ole koskaan elämässäni käyttänyt kulmien meikkaamiseen mitään. Tai siis en ole koskaan niitä meikannut. Olen kerran kokeillut kulmakynää, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin luonnollinen, joten hylkäsin ajatuksen. Tätä ryntäsinkin kokeilemaan heti ja yllätyin jälleen kerran positiivisesti. Pehmeä, pigmenttinen koostumus. Kulmakarvani näyttävät huolitelluilta, hieman tummemmilta (vaikka sävy olikin vain keskiruskea) ja jollain tapaa intensiivisiltä. Tämä vaatii ehkä hieman totuttelua, mutta mielestäni tämä on kuitenkin ihan käyttökamaa. Olenkin varmaan ainoa muuten meikkaava nainen tässä maassa, joka ei kuitenkaan meikkaa kulmakarvojaan..? Aion nyt kokeilla!


12 Shade Undressed Eye Shadow Palette (luomiväripaletti) 4,77 €

Rakastuin MUAn pigmenttiseen From Dusk Til Dawn -palettiin sen verran palavasti, että toisen paletin tilaus ei ollut mikään suurikaan pohdinnan aihe. Päädyin valitsemaan Urban Decayn Naked -palettia kopioivan Undressed -paletin, josta löytyy kutakuinkin samat, etenkin arkimeikkiin sopivat sävyt. Tässä paletissa ylärivissä on mukana kolme mattasävyäkin, joita vähän jännitän, koska en ole tottunut mattameikkeihin.

Fashionista Nail Polish Hidden Treasure (kultainen) & Layla (violetti) (kynsilakat) 1,79 € / kpl (ALE)Matte Lipstick Totally Nude (mattahuulipuna) 1,19 €

Glitter-harakka täällä moi. Tilasin sitten kaksi glitter-lakkaa lisää. Tuollaisia pieniglitterisiä. Noista saisi ehkä yhdistämälläkin jotain kivaa... vaikka niihin pikkujouluihin? Mattahuulipunan tilasin kokeilumielessä ihan nude-sävyssä. En ole koskaan löytänyt itselleni sopivaa mattasävyä, koska huulissani on niin vahva pigmentti luonnostaan. Olisikohan tässä se?

Lip Boom sävy Bring It / Lip Boom sävy Doin' Good 3,58 € / kpl
(huulipuna + kiilto -duot)

Hieman pelonsekaisin tuntein tilasin nämä kaksi puna+kiilto -duoa. MUAlle tuttuun tapaan näissäkin puna osoittautui todella pigmenttiseksi. Bring It on täydellinen, voimakas punainen sävy, joka glitterisellä huulikiillolla varustettuna näyttää täydelliseltä joulun juhliin. Upea väri, kaiken kaikkiaan. Glitter tuntuu aluksi huulilla vähän hiekkaiselta, mutta sulaa jotenkin nopeasti yhteen punan kanssa. Doin' Good puolestaan on lämmin, hieman korallinen, mutta silti vahva sävy, voisin kuvitella käyttäväni tätä paljonkin arkena - ja toki juhlissakin. Huomasin myös tässä vaiheessa kiillon tuoksuvan aivan kinuskiufoille! Punassa itsessään taisi olla lähinnä vaniljainen tuoksu...

Taas leijaillaan kosmetiikkataivaassa... Phuh. Nyt laitetaan meikkien oston osalta lompakko tiiviisti kiinni ja nautiskellaan siitä, mitä meikkipussista nyt löytyykään. Nautiskelemisesta puheen ollen... nyt on pakko mennä ottamaan suihku ja nostaa jalat kohti kattoa sen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti