torstai 28. marraskuuta 2013

Batiste - uusi paras ystäväni

Saanko esitellä uuden parhaan ystäväni ja pommiin nukuttujen arkiaamujen pelastajan - Batisten kuivashampoon. Olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti kuivashampoita jo ehkä pari vuotta, joista viimeisen vuoden ajan lähinnä Herbinaa, jonka olen kokenut edulliseksi ja ihan hyväksi. En siis ollut aivan huippuinnoissani, kun marraskuun LivBoxista paljastui kuivashampoon pioneeriksi tituleerattu Batiste. Kokeilin shampoota sitten eräänä kiireisenä aamuna ihan vaan uteliaisuudesta - ja varautuen siihen, että saan virittää hiukseni nutturalle, koska olin tottunut kuivashampooseen, joka tekee hiuksista karheat, pörheät ja vähän kuin tupeeratut. Yllätys oli melkoinen, kun Batisten jäljiltä hiukseni tuntuivatkin ihan oikeasti puhtailta ja luonnollisilta! Otsatukastanikin tuli suorastaan silkkisen pehmeä.


Hiukseni ovat pitkät, melko paksut ja hankalat kuivata, joten mielelläni pesen ne niin harvoin kuin vain mahdollista. Nyt pystyn pidentämään pesuväliä helposti päivän - halutessani jopa kaksi, koska tämä tuote oikeasti puhdistaa hiukset ja jättää ne ihanan... silkkisiksi. Fanitan siis.

Aionkin mennä ostamaan tätä pullon tai pari jemmaan ennen kuin tämä pikkupulloni loppuu, koska en halua enää palata muihin kuivashampoisiin laisinkaan! Tosin... Mikäli kaipaan pitoa kampaukseen ja tyvikohotusta, saatan kääntyä vielä Herbinan puoleen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti